torsdag 26 augusti 2010

Mrs RogersNu när kisse har kommit tillbaka så kan jag på allvar frossa i alla härliga nya Odd Mollysar som kommit den senaste tiden (senast idag hos t ex country dreams) . En hel del av kläderna känner jag mig lite tveksam inför medans andra blir omedelbara favoriter. Jag älskar OM´s underkjolar så jag klickade direkt hem en i den nya färgen cabaret och en i mörkblått. Dolce skirt i cabaret visade sig passa utmärkt under min fonda dress i Royal.

Mrs Rogers beach serie från sommaren 2010 är ett bra exempel på kläder som jag först tyckte var mest märkliga på bilderna med sina händer och frotte-liknande tyg. Men med tiden och rean så fick dock både beach dressen och beach hooden flytta hit. Jag föll handlöst för klänningen när jag mest för skoj skull provade den på Åhlens i Stockholm. Jag kunde t o m ha en 3:a.


Jag törs inte visa någon bild på mig i klänningen, men här kommer hooden iallafall. Till mina favoritmjukisar från IKEA. De är i exakt samma färg som OM´s fonda trousers i pink som tyvärr inte alls passade mig, och IKEAs mjukisar kostade bara en bråkdel.

2 kommentarer:

  1. ja visst är rogers härliga....?
    Jag har 2 beachcoats, en i dk powder o en chalk, en hood i rouge och klänningen i chalk, hahaha! Får döpa om mig till filippa Rogers=)

    SvaraRadera
  2. Åhhh så härligt att läsa att din katt kommit till rätta!!! Förstår att du har varit mega orolig!
    Kram

    SvaraRadera