måndag 23 augusti 2010

Regina är hemma igen!

Nu har jag, Thea och Regina precis kommit hem från Luleå. Jag lyckades fånga henne i natt i den fälla jag hade lånat från jägarförbundet i fredags. Buren stod i skogspartiet ganska exakt där hon rymde från husbilen för en dryg vecka sedan. Hon är tovig, rädd och lite skadad på nosen men verkar i övrigt ok. Tack alla ni som tänkt på oss och hållit tummar och tassar! Jag vill rikta ett extra tack till Malin för det gulliga telefonsamtalet igår och Charlotta Åström för dina vänliga sms. Det betydde jättemycket för mig när jag höll på att tappa hoppet på den ödsliga parkeringsplatsen!!!

8 kommentarer:

 1. Så roligt att höra! Jag har tänkt på din lilla kisse och hoppats att allt skulle ordna sig.

  Pyssla nu om Regina så hon snart blir sig själv igen :)

  Kram från Viola

  SvaraRadera
 2. Men så underbart att Regina har kommit hem!! Jag blir så glad :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Underbart att läsa att Regina är hemma, har tänkt på henne och er!!
  Underbart med lyckliga slut!
  Kram till er!
  mvh Wanja

  SvaraRadera
 4. Åh vad glad jag blir! Det är ju bara precis helt underbart!
  Jag har tänkt på er varenda dag, undrats och framförallt hoppats!
  KRAM

  SvaraRadera
 5. åhh, va underbart!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken fantastisk nyhet, förstår att du är lättad. Regina med antar jag. Skönt att det ordnade upp sig. Mina tankar har vandrat mot dig ofta vill jag lova.

  ~Ingrid

  SvaraRadera
 7. Hej Victoria! Jag blir så upplyft av att se rubriken att Regina är hemma hos Er så jag måste skriva detta före jag överhuvudtagit läser en rad.Det är en sådan makalös (magknipande) historia!! Önskar Dig och alla i Din barn- katt- och hundfamilj allt gott! Gör nu allt Du bara kan för att den underbara Reginakatten kommer till ro igen Victoria! Jag hoppas hennes kattkompisar är snälla mot henne också. Har Du behövt uppsöka veterinär eller? Jag vet inte om Du såg min kommentar senast för jag har inte "tittat in" på så länge. Läste detta förfärliga och har tänkt på Regina och Dig jätte mycket. Faktiskt bett några böner må Du tro..(hoppas att Du inte tar illa upp att jag säger så)Har min sista semestervecka och har suttit i bilen och berättat detta för folk. Kan nämligen överhuvudtaget inte tänka mig värre tror jag om det skulle hända min egen kattälskling... STOOR KRAM TILL REGINA plus NOSPUSSAR från en annan norskis, STOOR KRAM TILL DIG!// Carola (utanför Göteborg)

  SvaraRadera
 8. Regina är ovanligt sällskapssjuk och tillgiven mot både människor och djur sen hon kom hem så jag tror att hon har längtat hem. Jag har inte sett någon anledning att kontakta veterinär för jag tycker hon verkar frisk. Jag har gett henne en extra dos avmaskning med tanke på att hon fått försörja sig själv med mat. Den toviga pälsen har jag inte gett mig på än. Tänkte att hon skulle få lite lugn och ro först. När man ser pälsen efter en vecka ute så blir det uppenbart varför man inte ska ha skogisar lösa ute. De andra katterna behandlar henne som om hon aldrig varit borta. De är verkligen underbara!

  KRAM till er oxå!

  SvaraRadera