onsdag 11 augusti 2010

Växtvärk

Min lilla kärlek har helt plötsligt vuxit ur alla sina skor, så det var bara att ge sig iväg ut på stan för att leta nya. När jag hittade de här små adidas-skorna på sporthuset var det inte så mycket att fundera på. Kardborreband, läcker klarröd prickig lack och så Mimmi!!!


Ett av mina reafynd från vår stockholmsresa för några veckor sedan är 271 prairie l/s dress i blått med rosa mönster. Den är ljuvligt mjuk och len att bära. Indiskas tyllunderkjol under klänningen har en tendens att glida ner lite för långt för den är väldigt stor, men det känns tryggt att ha en liten förlängning på OM:s klänningar som ofta är snäppet för korta för att jag ska känna mig riktigt bekväm. 585 emb bikette denim jacket har varit mitt absoluta favorit-plagg i vår och sommar.
Höstens nya plagg har jag lite blandade känslor inför. Det första jag beställde var en 447 tutu, men den var stor som ett hus och klädde mig inte alls. Sedan provade jag en 446 monoke dress i almost black som var alldeles för liten över magen. Till min glädje så gillade jag iallafall 453 Cheque 3/4 dress i grey. Den är i tjockt härligt bomullstyg, dubbla kjolar och inte alls urringad. Farmor och mamma har båda beklagat sig över rosetten och öppningen bak, men jag bara ler och försöker förklara att det är just det som är kul med Odd Molly - att det är lite udda detaljer.
Någon uppmärksam läsare kanske noterat att jag har lyckats gå upp de där få kilona jag hade kämpat bort i våras. Så fort M kom tillbaka in i mitt liv så kom mina kilon tillbaka. Det märkliga är att hans extrakilon minskar i den takt som mina kommer tillbaka när vi umgås.

2 kommentarer:

  1. Prairie dressen är ljuvlig, men skorna var nog nästan ännu ljuvligare hahah :D Har sett dom tidigare och varit på väg, men tycker inte om att shoppa skor över nätet och ej hittat i butik. Vet du vilken storlek det är och vilket innermått de har? Kram

    SvaraRadera
  2. Jag hade också hoppats få prova dem live, men jag hittade inga i närheten så det blev internet när de hade rabatt. Nackdelen med att bo här uppe är ju verkligen när man behöver olika saker och ting. Storleken är 39 som jag nästan alltid har på skor, men de är faktiskt aningen stora så 38 hade nog varit bättre. Innermått var svårare...ca 25 cm långa invändigt och 8 cm breda där de är som bredast. Hoppas det var till någon hjälp! Jag tycker förresten att det är lite rappligt med rosettbandet som har en tendens att åka upp.

    SvaraRadera