torsdag 19 augusti 2010

Regina Ros

Jag är så otroligt tacksam för den insats som kattföreningen kattakuten i norrbotten gör för att få fast min lilla kisse. Vaktmästaren på Arcus-hallen har tydligen vaktat buren på arbetstid och frivilliga har åkt dit på kvällar och nätter när det funnits möjlighet. Det är ju både mörkt och kallt på nätterna, men det är väl störst chans att hon vågar sig fram då. Regina har tydligen synts till flera gånger kring Arcus-hallen så det råder väl ingen större tvekan om var hon befinner sig. Det största problemet är att fånga henne.


I natt har tydligen en katt varit in i fällan så att den slagit igen, men tagit sig ut genom den lilla matluckan på sidan. Den satt inte fast särskilt bra så jag kan förstå det. Katten som varit in i buren lämnade tydligen hårtussar efter sig och det verkar ha varit en långhårig katt. Jag hoppas hoppas hoppas att hon vågar sig in i buren i natt igen!!!
(Bilden visar ett exempel på en lotin-fälla tagen från http://www.nimaab.se/se/art/lotinfalla.php .)

1 kommentar:

  1. Jag hoppas verkligen att jag och alla andra som följer den ledsna historien med söta Regina snart får läsa här på bloggen att hon blivit infångad....
    Får så ont i hjärtat, jag håller tummarna riktigt rejält för ett lyckligt slut!
    Hälsningar Wanja

    SvaraRadera