lördag 19 december 2009

Rea


Åh vad kul jag har haft idag! Döm om min förvåning när jag skulle inhandla en planerad julklapp och det visade sig vara Molly-rea. Jag ville ha nästan allt och lyckades få ihop en pinsam hög på armen innan jag till slut nådde kassan. Nä, jag behöver egenligen inte mer kläder men varma koftor i diskreta färger kan man väl aldrig få för många av. Fjärilsblusen kommer säkert att bli minst lika användbar till sommaren. Den och den blå koftan är storlek 3 fastän jag alltid brukar ha 4:a. Jag tycker förresten så här efteråt att den bruna 3:an av full emb smock dress passar mig bättre än 4:an i chalk med rosor.

# 859 Full emb smock dress, chocolate
# 336 Everyday long cardigan, rose
# 528 Long cardigan, dark blue

Sedan kunde jag inte motstå den här röda kudden med tomtar på. Eller jag tycker det påminner mer om trollgubbar än tomtar. Det blev en iallafall liten färgklick bland det andra beige-vita i soffan.

7 kommentarer:

 1. Myyycket snyggt! *avis* Speciellt på alpaca mix long cardigan. Skall norpa en sådan jag med hoppas jag på rean. Har en i grå och jag äääälskar den.

  SvaraRadera
 2. WOHOO - din long cardigan.. är det från tenfold living eller är det maestress selectif? Älskar de äldre med logotype på!

  GRATTIS till fina fynd!

  SvaraRadera
 3. Du har helt rätt Bina! Det är från maestress selectif, både den blå och den rosa koftan och även det lilla knallrosa linnet jag också hittade.

  SvaraRadera
 4. Var har du handlat allt detta fina på för REA?
  Kram

  SvaraRadera
 5. D&D - Dressed and Denim i Umeå

  SvaraRadera
 6. OK!Tack för svar! Vad kostade Full Emb Smocken? Finns det några kvar tror du och i såfall i vilken storlek?
  Kram

  SvaraRadera
 7. Det fanns två stycken 3:or, men när en bekant var där senare var den slut.

  SvaraRadera