tisdag 22 december 2009

Jag tar en paus

Jag har efter en tids tveksamhet beslutat mig för att lägga ner bloggen på obestämd framtid. Mitt ex och hans familjs agerande gör och jag inte kan lägga ut mitt privatliv offentligt längre. Om det här lägger sig i framtiden och de lämnar mig ifred så kanske jag vågar ta upp bloggandet igen. Det har iallafall varit väldigt kul och lärorikt och en ny värld har öppnat sig.
Jag vill tacka för den positiva respons jag fått och för alla gulliga kommentarer. En särskild kram till Bina, Carola, Sanni bus och Molly-Tina som mest frekvens lämnat meddelanden. Jag kommer självklart att fortsätta läsa era bloggar och njuta av de vackra kläderna.
Om någon skulle hitta en rosa Onceinalifetime coat (4:a) på rea så får ni gärna höra av er.

Jag önskar er alla
EN RIKTIGT GOD JUL
OCH ETT GOTT NYTT 2010

7 kommentarer:

 1. :( jag är uppriktigt ledsen över att du skall lägga ner bloggen och hoppas att allt löser sig till det bästa för dig! Har du lust har du min mail adress på sidan om du vill snacka av dig. Tycker det är så tråkigt när en människa som skall ha älskat en annan sedan ställer till bekymmer och trakasserar. Som jag kanske berättat har detta hänt min mamma, flera gånger och det gör mig uppriktigt ledsen att se andra lida på samma sätt. Maaasssssor av styrkekramar till dig gumman och hoppas att vi ses på molly träffen. Puss på dig och en riktigt riktigt god jul!!

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt. Även om jag har varit dålig på att kommentera har jag ofta varit in och kikat här. Hoppas att allt löser sig till det bästa för dig. God Jul!

  SvaraRadera
 3. Självklart är det inte meningen att man ska behöva lägga ut sitt privatliv. Det finns alltid en gräns. Oftast kan man, om man vill, hålla sig innanför den gränsen, utan att bli alltför "tråkig". Förstår Dig fullständigt!!! Själv skulle jag aldrig vilja lämna ut mig för mycket. Viktigt att vara rädd om sina älskade och närmaste. Men för att ha en trevlig stund och kanske ha turen att till viss del "lära känna andra" är väl helt ok. Vi är ändå bara små människor på denna jord och har mycket mer likheter än olikheter. Eller hur? Kommer Du ihåg när man skrev dagbok? Kanske träffas vi på en kattutställning framöver? Jag kommer i alla fall undra om Du finns där..Stor Kram till Dig och TACK för trevliga stunder som kommer saknas!//

  SvaraRadera
 4. =( det var tråkiga julnyheter..

  Hoppas du får ro och du vet var vi andra finns!

  STOR KRAM!

  SvaraRadera
 5. :( mycket tråkiga nyheter...

  Hoppas du får en fin jul o lugn och ro...

  Massa kramar!!!

  SvaraRadera
 6. Det var tråkigt!! Bloggen för mig är mitt andningshål, även om min make inte alltid gillar allt jag lämnar ut i denna. Det är min blogg och mitt liv, något jag får bestämma över HELT och hållet! Kommer sakna dig även om jag inte alltförofta lämnat kommentarer hos dig....tiden räcker inte alltid till!
  STOR KRAM!

  SvaraRadera
 7. Viktigt att vara rädd om sina älskade och närmaste. Men för att ha en trevlig stund och kanske ha turen att till viss del "lära känna andra" är väl helt ok. Vi är ändå bara små människor på denna jord och har mycket mer likheter än olikheter.

  SvaraRadera