måndag 14 december 2009

Lucia

Vi har en så vacker blå orkidé som jag bara var tvungen att föreviga. Hoppas bara att jag kan hålla den vid liv ett tag till.

EC S* Förtrolighetens Milla Mandelblom
Milla
Milla
S* Förtrolighetens Tilda Tulpan

Tilda är alltid redo när jag springer omkring med kameran. Av någon anledning så är jag bara så fascinerad av hennes utseende. De olika färgfälten är så häftigt placerade som om någon tänkt ut en plan. Dessutom är hon så festlig att man bara måste gilla henne. Alltid före och efter matte och kuttrar som en lite fågel. Ibland är hon så närgången och kärleksfull att man nästan undrar om lilla fröken är lite knäpp. Så mysigt att hon är hemma igen. Som jag saknade henne under hennes halvår i Skåne.

1 kommentar:

  1. Men fy!! :(
    Har sagt det igen o säger det igen. Karlar är världens avskum! Nu har jag själv lyckats träffa rätt.. Men huuuur skall man veta det?! min uppväxt är ett levande bevis på det då mamma har 5 barn med 5 olika karlar.. Ok man kan tycka att hon inte behövt skaffa barn med dem alla, men om man litar på någon som fyrt och heligt lovar guld och gröna skogar. Det går några år.. Börjar man inte lita på dom då?? Nää man borde vara lesbisk och adoptera! Jag tar gääärna några kisar haha :D Men man vågar väll inte nu när man har en 1 årig Alquida terrorist här hemma. Stackars katten hade fått men för livet :D

    SvaraRadera