lördag 28 november 2009

Kattens dag



Nu äntligen har jag hittat igen laddaren till kameran så nu är den väl klar till imorgon iallafall. Lite synd att jag inte kunde ta med den idag när vi åkte på kattvisning på Granngården. Mina favoritkillar S* Förtrolighetens Klas Kattfot och Sigge Solsken var nämligen där och å visade upp sig för allmänheten. De skötte sig exemplariskt som vanligt och var vackrare än någonsin. Det är så roligt att då och då få se de katter som man fött upp och fått rå om de där viktiga första 12 veckorna av deras liv. Man kan bara gissa vad de ska utvecklas till, men det är ändå så mycket som kan hända på vägen så man vet aldrig helt säkert om dom ska bli så där supersnygga när dom blir stora eller inte. Både Klas o Sigge är så där otroligt fina så att man blir stolt som uppfödare och när dessutom ägaren är nöjd så är ju allt toppen.



Den översta bilden är Sigge Solsken när han var 14 veckor (idag ca 1,5 år) och den nedre är Klas Kattfot när han var 12 veckor (idag är ca 3 år).

1 kommentar:

  1. Meinen gotten vilken sötnos! Saknar fortfranade min snuttan norsk skogskatt/bondkatt. Hon var mitt allt och höll på att gå under själv när jag fick ta bort henne :( Det är 9 år sedan nu men känns som igår. Någon gång skall jag skaffa en liten norsk igen. Men det får bli sedan när jag har mer tid. Kram

    SvaraRadera