torsdag 19 november 2009

En större kattgård

Det har mest bara regnat den senaste veckan så det är lite grått och trist ute. Katterna har fortfarande inte rymt och de verkar tycka att det är mycket roligare att vara ute så syftet med utbyggnaden är uppfyllt. Jag måste tyvärr erkänna att den blev väldigt oestetisk och ful, men jag har iallafall gjort den själv. Det här var ett sånt där tillfälle när jag både en och två gånger önskade att jag hade haft en pappa, bror eller pojkvän som kunde ha hjälp till.

GIC S* Förtrolighetens Vilda Viol (röd) och S* Förtrolighetens Tilda Tulpan(sköldpadda) funderar över vad matte gör utanför kattgården med kameran i högsta hugg.

2 kommentarer:

 1. Hej igen, Vilken fin kattgård Du gjort! Så härligt för katterna."En bra kvinna reder sig själv". Har haft chansen men förlitat mig alldelens för mycket på andra. Bortskämd! Det ångrar jag. Tur man blir lite insiktsfull med åren. Tilda o Vilda ser så goa ut. Tilda har en urläcker färgteckning. Ni är så fina i klänningana m m Du och barnen! Stora flickans rutiga klänning är toppen. Ser ut att passa Dig/Er super fint denna stil. Är inte så klädintresserad men tycker det är härligt när man hittar sin personliga stil.
  Må så gott.//

  SvaraRadera
 2. Hej Carola!
  Tack! Storasysters rutiga klänning köpte jag lagom till jul förra året så den har hon haft i snart ett år och den är verkligen välanvänd.
  Apropå Tilda så har hon ett otroligt läckert mönster med tydliga fält och mycket rött. Första gången jag såg henne igen efter hennes långa vistelse i skåne så var teckningen det första jag reagerade på. Tilda är dessutom en rolig och social katt som alltid vill vara med sin familj.

  SvaraRadera