lördag 20 mars 2010

Ny istid?


Det verkar aldrig bli vår. Varje gång man tänker att nu äntligen måste det vara slut med snö då kommer det mera. Det finns inte längre någonstans att lägga all snö runt mitt hus och gatorna blir allt smalare. Man får bara hoppas att man slipper möta någon bil för då är det bara att köra upp i snödrivan för att komma förbi. Igår snöade det hela kvällen och halva natten och när jag körde hem från West Side Story så kom tankarna på att det kanske aldrig slutar snöa. Tänk om en ny istid är på gång! Vi får byta ut bilarna mot traktorer och skotrar och bara vänta på att snön täcker igen våra fönster och dörrar...


Det blev iallafall #50 amerind dress i chocolate (3) och #585 emb bikette denim jacket (4) till West Side Story och det var tur att jag tog på mig jackan för jag var riktigt frusen innan föreställningen var slut. Jag är väl ingen större kulturmänniska utan tyckte det var en ganska långtråkig föreställning som inte tillförde så mycket. Jag vill ha bra musik, spännande kläder och häftiga scener och känna mig så där upprymd och inspirerad när jag går från en föreställning oavsett om det är klassisk musik, opera eller någon modern musikkonsert. Igår kände jag mig mest besviken att jag hade missat lets dance och det är väl inget vidare betyg.


Tidigare i veckan så var det bowling i en royalinspirerad outfit med velour hooded tunic (4) och spoiler skirt (3) i royal. Älskar verkligen den färgen!

3 kommentarer:

 1. OJ! Va fin du var i din Amerind dress! Supersnygg, du ser supersmal ut i denna ;D
  Ha en trevlig helg,
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Tack, vad gullig du är! Trodde aldrig jag skulle våga ta på mig den, men med en jacka ovanpå kändes det helt ok. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Hej å hallå!
  Ursäkta att jag kliver på å stör, men innan jag lägger ut mina plagg till försäljning vill jag göra ett sista försök till storleksbyte.
  Så du som sitter tajt i en 3:a – kika in här, http://fredagsmail.blogspot.com/2010/03/bytesswappassokes.html

  Vänliga Hälsningar
  /Carina

  SvaraRadera