onsdag 31 mars 2010

Man slutar aldrig att förvånas


Så länge man har med människor att göra så kan man aldrig vara riktigt säker på vad som ska hända. När man som minst anar det så blir man överraskad och förvånad. Idag hände någonting för mig helt oväntat och glädjande. Oavsett vad konsekvenserna blir i förlängningen så blev jag glad att du äntligen gjorde det du skulle ha gjort för länge sedan. Jag är stolt, rörd och imponerad även om jag inte har en aning om varför du valde den vägen just nu. Jag hoppas ju djupt och innerligt att det inte var för att du först då insåg att du faktiskt hade ett val, utan att det var ett aktivt medvetet beslut du fattat långt tidigare. För mig betydde det iallafall oerhört mycket!!!


Dagens Molly var pow jacket, pow skirt och dom älskade grå strumporna. Trodde väl aldrig att jag skulle bli så tokkär i ett par strumpor (eller egentligen tre par) men dom är verkligen otroligt sköna och varma. Jag tycker att pow suiten har helt fantastiska detaljer o var tvungen att fota knapparna och fodret när jag ändå var ingång. Jag har även byxorna i samma serie men de är däremot en fullständig katastrof och sitter verkligen inte smickrande på mig så jag kommer nog aldrig att använda dem.

Till sist kommer det vackraste (fabrikstillverkade) påskkort jag någonsin sett. Min älskade underbara 83-åriga farmor är flitig på att skicka kort vid alla möjliga högtider och till mig letar hon ofta reda på kort med katter. Behöver jag tillägga att även mina två döttrar fick varsitt kort, dock med andra motiv...GLAD PÅSK!!!

5 kommentarer:

 1. Suuuperfin i din power suit! Kram

  SvaraRadera
 2. Såååå fin du är i din dräkt... och genast hamnade den typ överst på min önskelista...

  SvaraRadera
 3. hmmm glömde skriva avsändare ovan...

  Ullis

  SvaraRadera
 4. Hejsan, Så fin och helt annorlunda Din Blogg har blivit! Läckert ihop med rosa text samt passande för klädvisning. Krokus och snödroppar är framme här och så ljust det blivit om kvällarna..en liisa för trötta vintersjälar.//

  SvaraRadera
 5. Tack Sanni bus!

  Ullis: Kan varmt rekommendera dräkten!

  Carola: Välkommen tillbaka! Vad härligt det låter att ni äntligen fått lite vårtecken. Här är det fortfarande massor med snö kvar. Jag håller med om att det är skönt att ljuset är tillbaka.

  SvaraRadera