tisdag 12 januari 2010

Mina favoriter


Jag har medvetet försökt undvika att titta på alla bilder som florerat på Odd Mollys vår o sommar kollektioner, men idag när det var officiellt släpp så var det såklart spännande. Jag är lite besviken på sommardelen för där tycker jag att det är alldeles för mycket 70-tal och konstiga mönster och det är det värsta jag vet.

Det är alltid svårt att veta innan man klämt och kännt på tyger och sett färger i verkligheten. Många plagg gör sig ju bättre IRL än på produktbilder. Man ska väl ha ett öppet sinne och jag ser verkligen fram emot när kläderna kommer ut på marknaden så att man får se provbilder och omdömen från "vanliga" människor. Sen beror det ju på hur storlekarna blir den här gången.



Här kommer iallafall mina 10 favoriter som jag ser fram emot att få se mer av:

# 585 - Emb bikette denim jacket
Det finns väl inget mer klassiskt och bra att ha på sommaren än en jeansjacka.



#313 Wigwam dress - grey
Min voile short dress är helt underbar så varför skulle inte den här vara lika härlig?



# 262 - Bronte Shirt - lite pink
Rosa och vit och söt som socker. Kan det bli bättre? Passar nog egentligen inte på mig men jag skulle nog inte kunna motstå den.



# 258 Chrysalis minigown och 746 A Dolce skirt - almost black
Ljuvligt med svarta underkläder. Funderar bara på hur den där ljusa spetsen överst på underklänningen kommer att se ut under något annat.




# 230 o 264 - Fonda dress o trouser - pink
Vilken söt dress! Dom hör definitivt ihop. Men om det ska va svart eller rosa återstår väl att se. Rosa är alltid lite svårare att bära men en klar flickfavorit. En perfekt städdress som skulle göra vem som helst lycklig över att få dammtorka...




#229 - Alchemistry dress - white
Åh, så söt sommarklänning! Helt underbar om den bara är tillräckligt stor i storleken. Risken finns väl att den är lite tajt i överdelen. Den vita färgen är väl egentligen lite för känslig och man lär väl få va livrädd för att få en fläck, men ack så ljuvligt oskuldsfull...



# 175 - Lotta Lotta coat - dark red
Söt jacka som påminner om min vinterjacka (112, nylon hooded pile parka). Lite svårt för att välja mellan rött och svart. Rött är en underbar färg men jag passar nästan alltid bättre i svart.


# 180 - CC Vest - almost black
Jag har aldrig haft någon skinnväst och jag vet inte om jag skulle ha någon användning av den men just den här tilltalar mig. Wow, skulle inte tacka nej till den! Men jag antar att priset blir lika drömlikt som för den vackra skinnjackan.


# 181 - CC Jacket-almost black
Jag är svag för skinnjackor. Ett mycket praktiskt och användbart plagg. Den här modellen är lite knepig och jag vet inte hur den passar på en modell större. Priset är hutlöst och det gör väl att få butiker kommer att ta hem den, vilket medför att chansen att man ska få se den IRL är rätt liten om man bor i norrland. Men den är underbart söt med blommorna och volangen. Jag skulle inte köpa en jacka för det priset och även om man av någon anledning skulle få den så skulle man nog aldrig våga använda den...

4 kommentarer:

  1. Vad kostar skinnjackan? Antar en maaassssa :D Men blev nyfiken.

    SvaraRadera
  2. Sanni: Skinnjackan finns upplagd hos smultrongården(http://estiliodesign.se) för 13.495 kr.

    SvaraRadera
  3. Men huuuur har jag kunnat missa din blogg, inte bra jag adderar dig till min lista och hoppas detta är okej!?:-)
    Kram Ina
    PS. många finingar du visar ovan!!

    SvaraRadera