onsdag 20 januari 2010

Indy skirt - igen!


Igår hade jag min Indy skirt igen. Den här gången med svart tröja från gudrun sjöden och en väst från HM och självklart mina varma gråa ullsockar. Älskar de där små silverpärlorna på kjolen som är perfekta att pilla på om man är sysslolös.


Idag var det spännande när de första Odd Molly plaggen började komma in i de svenska web-shopparna: Country dreams, milk and honey och miss greta. Milk and honey har aldrig några 4:or så där är det inte ens lönt att titta in om man är storlek större.


Det blev ett klick. Hade lite svårt att bestämma vilken färg det skulle bli, men till slut fick hjärtat bestämma. Det hade varit roligt å se lite fler plagg i butikerna, men det kanske kommer imorgon istället hos de som ännu inte uppdaterat.

5 kommentarer:

 1. Förstår inte varför de inte tar in strlk 4a? Pratade med Anna på CD och de säljer mest av strlk 4a?? Fin är du i din klänning iaf! :D

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Jag tycker du är så fin i din kjol och köpte faktiskt den på rean idag. Nu funderar jag hur man tvättar den. Har du tvättat din?
  //Lina

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Nä, jag förstår inte heller varför de inte tar in fler 4:or för de tar ju bevisligen slut...

  Jag har inte behövt tvätta min kjol än, både tyg och mönster är ju rätt tacksamt i det här fallet. Antar att det är tvättpåse och nåt mildare program som gäller. Har inte kollat tvättlappen än. Största problemet med mollys kläder är ju som sagt att de inte är gjorda för att användas.

  SvaraRadera
 4. Tycker det verkar i överlag som om många webshopar bara haft en eller två i varje storlek. Så himla dumt!!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 5. Hej på dig=) vad glad jag är att jag hittat hit. Är alltid lika kul att hitta andra inspirerande bloggar...jag skriver mycket om
  mat, inredning, mode och livet som ung fru och tvåbarnsmamma, men det är ju minst lika kul (om inte roligare) att läsa det andra skriver!

  Massa kramar
  /Erica

  ps: eftersom jag hittat hit känns det ju inte mer än rätt att ge dig möjligheten att se vem jag är, gillar själv inte anonyma kommentarer, hihi...ds

  http://erica.myshowroom.se

  SvaraRadera