torsdag 7 januari 2010

Pointell me dress


Odd Molly har förändrat mitt sätt å klä mig. Jag har i princip aldrig haft klänning tidigare, fast nu kan jag inte tänka mig nåt underbarare än alla dessa molly-klänningar. Önskar bara att jag varit princessa eller nåt så jag oftare hade haft en vettig anledning att ta på mig klänning. Nu när det är -22,5 på termometern så är det väl egentligen inte ens säsong.


Det valdes mellan två olika klänningar vid just det här tillfället. Jag hade nog bestämt mig för den andra, men när storasyster fick se pointell me dress (nr 35, almost black) hänga där bredvid strykbrädan så tvingade hon mig att prova den igen. Jo, det var solklart för henne att den klänningen var mycket mer jag än den andra. Måste nog motvilligt erkänna att min stora lilla flicka hade rätt än en gång. Hon har sån stark övertygelse om vad som är rätt och fel när det gäller kläder o färger. Jag har en 4:a som vanligt. Jag föll för klänningens mjuka diskreta överdelen i kombination med den häftiga vidden och tygmängden i kjolen som är förhållandevis kort. De små volangerna på armarna är lite ivägen under kavajen men det får man leva med...

Sen ska jag än en gång tacka Molly-bloggarna för tipset om tyll-underkjolen från rean på Indiska. Här har jag den svarta under. Det började med inköp av den vita och sen blev det även en royal o till sist den svarta, men storleken blev mindre och mindre.
Åh, jag glömde ju bort att jag skulle säga att jag är så avundsjuk på er som varit på rea i Odd Molly butiken idag. Efter att ha läst Katinkas lista på vad som fanns på rea så hade jag gärna velat ha en rosa onceinalifetime coat, ett till par florist jaquard mitten, spoiler underdress och T88 smock i rose. Escapologist dress är väldigt rar men jag har ju läst att den egentligen är lite liten så jag skulle nog ändå inte rymmas i den... (Jag fattar förresten inte varför det är så svårt att få in mellanrum där man vill när man bloggar???)

3 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Vad kul att hitta en "ny" mollybloggare. Jag har ingen egen blogg, jag älskar märket och följer mollybloggarna. Jag har oxå köpt Indiskas tyllunderkjolar, jag fick ta small fast jag är en 4 i Odd Molly. Jag köpte vit, grå och royal, alltid bra att kombinera med.
  Jag lägger till dig på mina favoriter!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Åh den sitter fantastiskt fint på dig och dessutom känns den riktigt svart (?) något som varit glest med på plaggen hittills.

  Hoppas du får en fin helg!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Välkommen hit Christina!

  Bina: Du har helt rätt i att klänningen inte bara är "almost black" utan faktiskt lika svart som kavajen. Det gör den ju bara mer användbar och lättare att kombinera med annat.

  SvaraRadera