måndag 27 september 2010

Några höstfavoriter


I helgen så hade D&D, som är den ena av de två butiker här i Umeå som säljer Odd Molly, något jubileum och hade annonserat om specialpriser. Det enda jag hittade på OM avdelningen med nedsatt pris var magnolia toppen som webshopparna reade ut redan i somras. Det blev ingen sån för jag såg mest ut som en blommig tant i den. Däremot blev jag jätteförtjust i long lovely knit i grey när jag provade den. Med en bonuscheck så blev priset helt ok. Den är stor och härlig och väldigt varm. Invigde den som ytterplagg när jag handlade på ica maxi och jag var riktigt svettig innan jag var hemma igen trots att det var rätt kyligt ute. Jag upplevde förresten inte koftan som särskilt stickig utan jag klarade att bara ha en t-shirt under. Halsduken som skymtar fram är funovits scarf. Jag använder den till allt och bara älskar den. Den är ju mindre och mer lätthanterlig än scarf scarf.

I natt var nog första natten det var riktigt kallt ute för det var alldeles vitt på gräsmattan och bilen var som igloo i morse. Tänkte att det kanske skulle va en perfekt dag för mina nya armvärmare och sockar i multi. Dagen visade sig dock bli en sån där underbart varm och solig höstdag så jag får nog erkänna att det blev lite för varmt med ullsockar...

Den här blusen, damsel T 88, i vitt och svart har blivit en annan höstfavorit. Jag har även köpt den i blått, eller färgen är snarare ljusgrön för modell känns jättehärlig.

2 kommentarer:

 1. Hej hej, både koftan och Damseltunikan är ursnygga. Jag önskar mig så mycket den koftan, får hoppas på en bonuscheck ;)
  Ang. stickigheten så tror jag mest att det är alpackakoftorna och de andra som jag inte minns namnet på som är outhärdliga, de i Lovely Knitmodellen verkar ha klarat sig bra.

  SvaraRadera
 2. Hej
  Jag har min bonuscheck på D&D kvar ännu:) Får se till och använda den vid nästa Umeåbesök.

  Är allt OK med dej??/K

  SvaraRadera