onsdag 8 september 2010

My skin loves me

Jag var lite skeptisk till Odd Mollys hudvårdserie när den först kom. Men efter hand som jag har testat de olika produkterna så bara älskar jag lukten. Man blir alltid lite extra glad när man upptäcker någon liten present när man skickar efter kläder på nätet. Det händer inte så ofta men ibland. Jag har fått tvål, handkräm och läppglans vid olika tillfällen och jag måste säga att marknadsföringen har fungerat. När jag beställde min Damsel T88 i ljusblått nyligen från orangebag så hade de riktigt bra priser på hudserien så jag köpte för första gången hudlotion och badskum. Doften när jag spolade i badet var underbar. LOVE!!!


Jag kan för övrigt rekommendera orangebag för deras snabba leveranser direkt till dörren, bra reor och relativt överkomliga fraktavgift för att vara utomlands. Dessutom brukar de skriva en liten personlig hälsning och det är ju alltid trevligt.

2 kommentarer:

  1. Jag var precis in på Orangebag och jag tyckte de var ganska snåla på rean. 20-30% men inte mer på gamla plagg. Skoj om du hittade något fint!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Den här gången köpte jag inget på rean, men har gjort det tidigare. Det är väl mest det att de faktiskt har 4:or kvar ibland på rean till skillnad från många andra webshopar.

    SvaraRadera