lördag 27 februari 2010

Glazing check skirt

Mitt andra sena reafynd var den efterlängtade # 147 glazing check skirt. Jag önskade mig länge den rosa men när den inte gick att få tag i så blev det till slut den blå, när priset äntligen sänktes. Till den min röda #22 T 88 smock. Måste dock fundera ut något annat under än spoilern som tyvärr är lite för lång i det här fallet. Jag har min nya röda #746A dolce skirt i rött under men den är så statisk att den bara smetar fast i allt. Någon som har något tips om vad man kan göra åt problemet? Varför är inte de nya underkläderna i samma material som spoilerserien?

7 kommentarer:

 1. Så fint! Tvätta med en dos för mycket sköljmedel. Det brukar få bukt på problemet.

  SvaraRadera
 2. Jättefin kombination! Jag älskar den färgen på kjolen, har den tyvärr inte själv. Vad tycker du om blusen, visst är den stor i storleken? Köpte den i vitt, har inte hunnit använda ännu men jag tycker den var stor.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Jag älskar blusen och har den i rosa, vitt, grått och rött. Gillar ju det som är rymligt och som jag kan röra mig obehindrat i, så ja den är väl rätt stor. Man kan ju dra ihop bandet bak i ryggen om man tycker att det blir för mycket.

  SvaraRadera
 4. Knepigt förresten det där med tvätta med sköljmedel. Har för mig att det står handtvätt i kjolen...

  SvaraRadera
 5. Jättefin kombination - sköljmedel i tvättvattnet så har du nog löst problemet.

  SvaraRadera
 6. Hej hej, absolut fint - men nog ser den röda lite för stor ut???
  Eller är det bilden so ljuger?

  /Carina

  SvaraRadera
 7. Jo, det kan väl hända att jag skulle kunnat haft en 3:a idag, men inte när jag köpte den. Nackdelen med att bli mindre är ju helt klart att kläderna blir större...

  SvaraRadera