söndag 14 februari 2010

Emb bikette denim jacket


Klänningarna i föregående inlägg blev ingen större hit, utan de får nog åka tillbaka båda två. Den vita (med svart mönster) var helt klart snyggast. Modellen känns dock inte bekväm utan jag tycker det blev för bylsigt över magen och jag längtar inte direkt efter mamma-kläder just nu.


Däremot blev det omedelbar förälskelse när fick känna på Emb bikette denim jacket. Jag hade väntat mig en jeansjacka, men tyget är tunnt och mjukt som på en välanvänd skjorta. Jag kan väl tycka att den är lite onödigt sliten och trasig för att vara ny. Om den är välgjord och skön så blir den ju ändå sliten med tiden, och det är väl bättre att ge konsumenten lite utrymme för användning. Nu lär man få använda den med måtta för att den ska hålla ett tag. Just jeans o jeansjacka är väl ingen direkt hit utan jag provade mest för att jämföra färgen som är lite annorlunda än vanliga jeans.

Trycket på ryggen är jätteläckert och jag kan tycka att det är lite märligt att OM gör två likadana jackor (med och utan dekoration). OM:s dekorationer brukar ju oftast förhöja kläderna och ge dom det där lilla extra, så vem väljer frivilligt en jacka utan?

Jag har rätt långa armar och brukar få leta efter blusar, jackor och kavajer som är tillräckligt långa. I det här fallet når armen för ovanlighetens skull en bra bit ner på handen och slitningen där armbågen ska vara hamnar tyvärr lite för långt ner på mig. Hur långa armar har producenterna egentligen tänkt att kvinnan som ska bära den här jackan ska ha???

3 kommentarer:

 1. KÖpte du någon av jackorna, du är skitsnygg i dem i alla fall.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 2. Hej! Ja, klart jackan får bo kvar här. Det är bara en jacka förresten (med tryck)...

  SvaraRadera
 3. Du är bara såå snygg i jackan!!!Den står högt upp på min lista av "åh vad jag vill ha"...Hopppas att du får rätsida med dotterns sjukdom! Tänker på dig! Helénakramar

  SvaraRadera