måndag 5 april 2010

Drömmar om sommar


Mitt paket med sommarkläder har äntligen kommit. Wigwam shirt i vitt (4), wigwam dress (4) i grått, blues trousers (3) och signtist v-dress (4). Byxorna är lite besynnerliga och jag hade gärna velat prova en 4:a, men jag tror nog att de blir kvar ändå för de var såååå mjuka. Wigwamarna kändes jättehärliga och jag gillar både paljetterna och lampskärmsfransarna. Den grå färgen kändes helt rätt även om den var lite mörkare än jag förväntat mig. Däremot är ärmarna lite annorlunda nertill jämfört med voile short dress från hösten. De känns lite för vida och fladdriga.

#313 wigwam dress, grey


# 312 wigwam shirt och blues trousers
Den rosa klänningen var däremot en katastrof och den kommer att få åka tillbaka. Tyget är som andra nämnt "tant-läskigt" och statiskt och smetar sig fast på kroppen. Den är dessutom väldigt urringad och avslöjande. Lite svårt att ha en underklänning under när klänningen är så öppen både fram och bak. Tycker dock att den ser lite bättre ut här på bilden än den kändes när jag provade den. Vet inte om en storlek mindre skulle göra någon skillnad. Jag blev lite besviken för jag hade drömt om den rosa klänningen sen de första bilderna på helena christensen kom där hon har kettle coat och signtist v-dress.

3 kommentarer:

 1. Hej på dig!
  Något tveksam till byxorna men resten var gudomligt vackra å läckra speciellt Wiggen som är ursnygg, hur är den i längden tycker du?

  /Carina

  SvaraRadera
 2. Längden på den grå klänningen är väl ungefär som dess föregångare. Den är aningens för kort för att ha utan någonting under, men det kan ju även bero på att den är så vid. Den slutar väl strax ovanför knäna.

  SvaraRadera
 3. Ok, tack för ditt svar :)

  Ha en bra helg
  /Carina

  SvaraRadera