söndag 18 april 2010

Björkstakatten 2010


Åh, äntligen en dag på kattutställning igen! Jag är helt slut efter en lång dag som började redan kl 5.45 i morse. Benen och huvudet värker, men det känns ändå skönt i själen att ha fått inspiration och mänsklig kontakt med likasinnade.


Jag ska försöka uppdatera min hemsida, S*Förtrolighetens, imorgon med resultat och lite bilder. Här ovan en bild på min enda katt som var med idag: CH S* Förtrolighetens Regina Ros som tog sitt certifikat, CACIB, och blev BIV (best i variant). Nomineringen förlorade hon mot den ragdoll som senare blev Best in Show vuxen hona så det känns ju helt ok. S* Förtrolighetens Tilda Tulpan var egentligen också anmäld men jag kunde tyvärr inte hitta igen hennes stamtavla så hon fick stanna hemma. Hon svarade med att rymma ur kattgården och ta sig iväg på egna äventyr. Till min stora lättnad så var hon hemma igen före oss.

Sist kommer en bild på en annan grym svart tjej som också var på utställning idag: S* Milda ma Tildes Rapid-Aida som tog sig hela vägen till panelen där hon skötte sig strålande.

5 kommentarer:

 1. Hallå! Nu vaknar jag till liv vid berättandet om Kattutställningen. Grattis till finfint resultat för Din "Ros-tjej"!! Hon är läcker. Synd att vackra Tilda inte kom med. Åhh, vad jag längtar till vårens 1:a utst (utan katt). Älskar att vara på dessa! Är nog lite barnslig vid min ålder (men kanske just därför). Njuter av att se alla vackra skogisar och härligt med likasinnade. Spinneriet ska ha sin utst för andra året precis ovanför backen här där jag bor. Hade Du någon vacker Molly på Dig kanske? Charmigt kort på din dotter med undulaten. Min undulat "Johan" hade jag i 14-år. Han var så tam och mattes fågel. Ha det fint.//

  SvaraRadera
 2. En sån massa kissekatter :)
  Har kanske läst det någonstans, men hur många av dessa är dina?

  /Carina

  SvaraRadera
 3. Carola: Klart att jag hade nån Molly på mig! Grå T88 blus, lovely knit i ull med matchande sockar och en jeanskjol. Kul att kunna inspirera lite!

  CLE: Jag har 6 skogisar, varav Regina ros på bilden är en av dem.

  SvaraRadera
 4. Hallå igen, Grattis till Din uppfödning fina Sigge Solskens vinnarbild på NSF!

  SvaraRadera