fredag 17 december 2010

Pre-spring

Så nu har jag fått prova mina första pre-spring favoriter:

577 ka-ching pocket dress dark rose
635 euphorbia tunic turguoise
580 ka-ching plain dress vintage berry
580 ka-ching plain dress dark rose (www.countrydreams.se)
242 timeless... white (www.countrydreams.se)
248 timeless... red (www.countrydreams.se)


Båda ka-ching plaggen var en katastrof på mig och jag såg mest ut som en julkorv. Jag tycker man ser skillnaden mellan OMs produktbild på plain dress och countrydreams provbild. På OMs bild ser det ut som om det är lite vidd på klänningen under bysten men i själva verket så ser den mer kroppsnära ut som på countrydreams provbild. En stor besvikelse med andra ord, men i en storlek 6 eller 7 och en mörk färg så hade det säkert sett lika bra ut som jag föreställt mig.
Euphorbia tunic var däremot väldigt trevlig. Vet inte riktigt om jag verkligen passar i färgen, vinterblek som jag är just nu men kanske till sommaren. Den är mjuk och skön och tillräckligt stor. Dock väldigt urringad så det krävs ett lämpligt linne under för att jag ska känna mig klädd.
Timeless-klänningen är stor som ett hus och det är ju alltid trevligt. Får lite en känsla av nattskjorta men det kan jag stå ut med. Det blev en röd bara för att det snart är jul men egentligen tycker jag att den är snyggast i grått. Då kommer den lilla röda rosetten fram bättre än i den röda varianten där den liksom drunknar i allt rött.
Timeless-linnet är jättesöt precis som jag sett på olika bloggerskor. Jag tyckte dock att det såg ut som små hus nertill när jag såg den första gången men i verkligheten såg jag inga hus. Lite trång över bysten men det kan jag förhoppningsvis leva med.

3 kommentarer:

 1. Tack för jämförelsen. Har inte riktigt fattat förut varför jag inte gillar min plain dress som kom i dagarna. Nu förstår jag att det är för att det helt enkelt är en annan klänning. Jag vill ha den som är på produktbilden, inte den här varianten som jag fått, ser ju inte alls lika dan ut. Dessutom så ser volangen jättebillig ut på den jag fått. På produktbilden ser det snygg ut. Skickar tillbaka min nu. mvh bloggläsare ammie

  SvaraRadera
 2. Hej hej, gillar alla utom den röda, men det är mest för att jag inte är så förtjust i rött.
  Såg att Sanni hade köpte en sån fast i blått och hade ligte problem med storleken.
  Min personliga favorit är utan tvekan den fina rosa Ka Ching

  SvaraRadera
 3. *★ God Jul★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
  •。★ *** ★ 。* 。
  ° 。 ° ˚* _Π_____*。*˚
  ˚ ˛ •˛•*/______/~\。˚ ˚ ˛
  ˚ ˛ •˛• | 田田|門| och Gott Nytt År. ♥ ♥
  Önskar Sannibus & Co.

  SvaraRadera