tisdag 18 maj 2010

Bobux

Vi har varit på rea och köpt lillasysters första bobux-tofflor. Självklart med kattmotiv;)
Tofflorna är otroligt mjuka och nätta och lilla fröken var inte ett dugg blöt om fötterna efter några timmars användning som hon annars brukar bli i vanliga skor och tofflor.

Eftersom jag inte skriver här så ofta så kommer här två olika dagars molly-outfit.
Först hearted tunic i chalk tillsammans med ruffle skirt. Sedan nedan wigwam dress i grey tillsammans med dolce skirt i almost black och 257 suiteheart minitank i powder under. Strumpbyxorna är barnsligt lila och kommer från gudrun sjöden.


Jag håller på att försöka göra något åt hallen där jag brukar fota så ni får ursäkta sladdar och annat som hänger på fel ställen. Har rivit bort en oanvändbar garderob som saknade golv. Jag har dock inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra åt väggarna som är beklädda med väv. Väv är det värsta jag vet och påminner om obehagliga offentliga miljöer och det brukar dessvärre inte vara det lättaste att göra sig av med väv heller.

lördag 8 maj 2010

Duvet rose dress


Idag skiner solen och en kär familjemedlem fyller år så det kändes lagom med Duvet rose dress. Suiteheart minidress och dolce skirt i rouge under. Klänningen är lite bred upptill så med linnet under känns klänningen lättare att bära.

Nedan en bild på en helt underbar liten kurrmaskin med en sagolik färg som dessutom luktar såååå gott!!!

söndag 2 maj 2010

Familjegudstjänst


Idag har vi varit kyrkan där det var familjegudstjänst för alla som döps under det senaste året. Backens kyrka är väldigt vackert utsmyckad och målad i mjuka varma färger så det är alltid trevligt att gå dit även om det inte blir så ofta. Man blir lite vemodig när man tänker att det bara är drygt ett år sedan Nikolina döptes. Tänk så liten hon var då och så mycket hon växt och utvecklats sedan dess. Hon är det allra ljuvligaste som finns och det känns som om hon alltid funnits här hos oss. Tack mormor för att du ville dela denna stund med mig och mina flickor!




Dagens Molly:
hearted tunic i chalk (4)
746A dolce skirt i almost black (3)
20 crochet grandmas coat i dark pink (4)
267 prairie solid skirt i almost black (3)
rosa ullsockar